DPL internet solutions SCHINNEN Zuid-Limburg

Uw ICT Partner in Zuid-Limburg

catalog/images/dpl.gif

Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB

Online Backup
@ DPL internet solutions

Online Backup

Een online backup service is een dienst waarbij gebruikers via een internetverbinding een backup kunnen nemen naar een centrale infrastructuur. Het systeem werkt aan de hand van een client component dat via een zelf bepaald schema de data verzamelt, comprimeert, versleutelt en overdraagt naar de remote backup service provider. In plaats van steeds de volledige bestanden die gewijzigd zijn te kopiëren wordt enkel de delta met de wijzigingen doorgestuurd. Hierdoor wordt het netwerkverkeer tot een minimum herleid. De data wordt steeds versleuteld en is enkel leesbaar voor de gebruiker die in het bezit is van de encryptiesleutel. Zelfs de backup provider kan de data niet lezen.

Alle communicatie tussen de client en de backup server gebeurt via een beveiligd SSL kanaal. Dit garandeert dezelfde beveiliging als internet bankieren. Alhoewel de data over een publiek netwerk, het internet, wordt gestuurd heeft niemand behalve de eigenaar van de data toegang tot de informatie. De mogelijkheid bestaat zelfs om geopende bestanden te laten backuppen. Als de data is weggeschreven op de centrale infrastructuur kan deze via een webbrowser vauit welke locatie dan ook worden gerestored zonder dat de client software geïnstalleerd hoeft te zijn. De gebruiker is zelf in staat om te bepalen hoeveel verschillende versies van zijn data bewaard dienen te worden.

 

Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKB

Standaard inbegrepen in de werkstation versie:

  • Encryptie
  • Windows, Mac, Linux ondersteuning
  • Volledig geautomatiseerd
  • Incrimenteel en delta-block level
  • Meerdere versies van bestanden
  • Zelf terugzetten van folders en bestanden
  • Rapportering na iedere backup

Additioneel inbegrepen in de server versie:

  • MS Exchange en MS SQL ondersteuning

 

Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKB

 

Waarom uw partner?

DPL internet solutions staat voor u klaar met haar dienstverlening op het gebied van ICT en Cloud oplossingen.

• Administratieve automatisering met o.a. MAMUT Online Desktop, Microsoft Office 365 en Microsoft Dynamics CRM in the Cloud.
• Projecten bij het doorgronden van uw automatiserings vraagstukken 2tCloud
• We bieden een totaal oplossing voor uw cloud vraagstukken met Fujitsu, Cisco, VMWare, Parallels, Microsoft en MAMUT.DPL internet solutions biedt u een ruim aanbod en een uitstekende service.

Wilt u meer informatie of hulp bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften bel 046 - 443 4825 of stuur een e-mail naar info@dpl-software.nl of info@dpl-internetsolutions.nl

Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB
Copyright ©2004-2011 DPL internet solutions