DPL internet solutions SCHINNEN Zuid-Limburg

Uw ICT Partner in Zuid-Limburg

catalog/images/dpl.gif

Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB

Business Productivity Online Suite
@ DPL internet solutions

Hosted Exchange

Naast een mail hosting met standaard functionaliteiten kan er worden gekozen voor een meer geavanceerde oplossing: Hosted Exchange. Met Hosted Exchange kunnen de gebruikers van een onderneming hun email, voicemail, kalenders en contacten vanuit ieder type toestel en vanuit welke locatie dan ook raadplegen. Het stelt collega’s in staat om folders, adresboeken, agenda’s en taken te delen met elkaar. Met Hosted Exchange kunt u messaging services voor zowel small to medium-sized bedrijven, small office/home Office bedrijven en individuele gebruikers aan leveren. Optioneel is het mogelijk om mobiele toestellen te integreren in deze dienst zodat alle functionaliteiten beschikbaar zijn vanuit deze toestellen. Het is eveneens mogelijk om een fax en/of SMS optie te activeren die u in staat stelt om via de mailbox ook faxen en SMS te versturen en te ontvangen. Deze oplossing verhoogt de mobiliteit en vereenvoudigt het communicatiebeheer voor de gebruikers. Standaard is deze dienst voorzien van antivirus, antispam, antimalware en backup.

Windows Sharepoint Services

Windows Sharepoint Services is een online platform die alle informatie centraliseert en beschikbaar maakt voor iedereen vanuit welke locatie dan ook. SharePoint websites maakt het voor gebruikers en/of teams gemakkelijk om samen te werken aan documenten, taken, gezamenlijke contacten en andere informatie. De inhoud van een Sharepoint website kan eenvoudig worden doorzocht en gebruikers kunnen ook meldingen ontvangen wanneer bestaande documenten en/of informatie wordt gewijzigd of nieuwe documenten en/of informatie wordt toegevoegd.

Met Sharepoint kunt u eveneens de communicatie tussen gebruikers via email of instant messaging laten verlopen en het is perfect te integreren met andere bestaande Office toepassingen. Met Windows Sharepoint Services kunnen gebruikers met de samenwerkingsfunctionaliteiten informatie delen, documenten door sturen ter controle en projectgerelateerde taken coördineren. Het is heel eenvoudig om teams uit verschillende ondernemingen te laten samenwerken aan dezelfde informatie.

Office Live Meeting & Office Communications

Microsoft Office Communications Server is een essentieel onderdeel van Unified Communications. Het stroomlijnt de communicatie tussen mensen en organisaties. Bovendien beschikt u met OCS over door software aangestuurde telefonie, chatfuncties en unified conferencing (audio, video, internet). OCS is gebaseerd op Active Directory, Exchange Server en Microsoft Office-toepassingen. Met behulp van OCS en uw bestaande telefoniesystemen kunt u een geïntegreerd communicatieplatform realiseren. Daarmee verlaagt u infrastructurele en operationele kosten, terwijl productiviteit, samenwerking en bedrijfsresultaten toenemen. Met OCS beschikt u over één oplossing voor spraak, chat en audio-, video- en webconferencing, wat resulteert in hogere productiviteit.

 

Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKB

Standaard inbegrepen:

  • Hosted Exchange Enterprise 1GB opslagcapaciteit
  • Windows Sharepoint Services 1GB opslagcapaciteit
  • Office Communications
  • Office Live Meeting

 

Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKB

 

Waarom uw partner?

DPL internet solutions staat voor u klaar met haar dienstverlening op het gebied van ICT en Cloud oplossingen.

• Administratieve automatisering met o.a. MAMUT Online Desktop, Microsoft Office 365 en Microsoft Dynamics CRM in the Cloud.
• Projecten bij het doorgronden van uw automatiserings vraagstukken 2tCloud
• We bieden een totaal oplossing voor uw cloud vraagstukken met Fujitsu, Cisco, VMWare, Parallels, Microsoft en MAMUT.DPL internet solutions biedt u een ruim aanbod en een uitstekende service.

Wilt u meer informatie of hulp bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften bel 046 - 443 4825 of stuur een e-mail naar info@dpl-software.nl of info@dpl-internetsolutions.nl

Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB
Copyright ©2004-2011 DPL internet solutions