DPL internet solutions SCHINNEN Zuid-Limburg

Uw ICT Partner in Zuid-Limburg

catalog/images/dpl.gif

Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB

Microsoft Dynamics CRM
@ DPL internet solutions

Microsoft Dynamics CRM

U wilt weten welke klanten de meeste winst opleveren. U wilt overal toegang hebben tot al uw klantinformatie. U wilt hier niet een eindeloze integratie voor doorlopen, want u heeft wel belangrijkere zaken te doen. Dan is de oplossing ‘Hosted CRM’. Met Microsoft Dynamics CRM heeft u een compleet overzicht van historische en actuele klantgegevens, zoals activiteiten, offertes, orders en service aanvragen. Microsoft Dynamics CRM is Customer Relationship Management software ontwikkeld door Microsoft en biedt u uitgebreide mogelijkheden voor configuratie, aanpassingen en integratie. Deze tools maken het u gemakkelijk om eenvoudig aanpassingen te implementeren die meetbare bedrijfsresultaten opleveren en zorgen voor lage eigendomskosten.

Succesvol verkopen

Met de verkoopmodule worden verkoopprocessen geautomatiseerd door middel van prospect-, offerte- en orderbeheer. Hiermee hebben uw verkoopmedewerkers meer tijd voor en inzicht in werkelijke verkoopactiviteiten. Verkopen lopen via een vastomlijnd proces waardoor analyse en sturing gemakkelijk wordt.

Klantenservice

Aanvragen die binnenkomen op uw serviceafdeling of helpdesk worden efficiënt geregistreerd en beheerd met de klantenservice module. Van belang daarbij is niet alleen dat gegevens volledig vastgelegd kunnen worden, maar ook dat er gestuurd kan worden op de afhandeling ervan. Met een workflowproces worden aanvragen automatisch toegewezen aan de juiste medewerker of afdeling en worden indien gewenst automatisch e-mails verstuurd.

Effectieve marketing

Met de marketingfunctionaliteit kunt u effectief en efficiënt direct marketing-campagnes plannen, inrichten en uitvoeren. Met uitgebreide selectiemogelijkheden kunt u uw campagnes precies toesnijden op uw doelgroep. U verstuurt in één keer e-mails, brieven of faxen op basis van sjablonen die u zelf kunt aanpassen. U volgt de respons op met een door u te definiëren workflowproces. Rapportages geven u precies inzicht in de kosten en opbrengsten van uw marketingcampagne.

 

Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKB

Standaard inbegrepen:

  • Eén nieuw domein
  • Onbeperkt aantal subdomeinen
  • 1GB opslagcapaciteit
  • Onbeperkt dataverkeer
  • 1 Gebruiker
  • Dagelijkse backup

 

Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKB

 

Waarom uw partner?

DPL internet solutions staat voor u klaar met haar dienstverlening op het gebied van ICT en Cloud oplossingen.

• Administratieve automatisering met o.a. MAMUT Online Desktop, Microsoft Office 365 en Microsoft Dynamics CRM in the Cloud.
• Projecten bij het doorgronden van uw automatiserings vraagstukken 2tCloud
• We bieden een totaal oplossing voor uw cloud vraagstukken met Fujitsu, Cisco, VMWare, Parallels, Microsoft en MAMUT.DPL internet solutions biedt u een ruim aanbod en een uitstekende service.

Wilt u meer informatie of hulp bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften bel 046 - 443 4825 of stuur een e-mail naar info@dpl-software.nl of info@dpl-internetsolutions.nl

Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB
Copyright ©2004-2011 DPL internet solutions