DPL internet solutions SCHINNEN Zuid-Limburg

Uw ICT Partner in Zuid-Limburg

catalog/images/dpl.gif

Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB

Software as a Service
@ DPL internet solutions

Software As A Service

2tCloud levert via haar centraal platform Software-As-A-Service diensten. Ondernemingen dienen niet meer te investeren in softwarelicenties, maar kunnen beroep doen op de diensten van 2tCloud om hun software op maandelijkse basis te huren (denk maar aan de Microsoft Office toepassingen). Niet alleen biedt 2tCloud de meest recente versies aan, indien gewenst kunnen eerdere releases eveneens ter beschikking worden gesteld in de taal naar keuze. Geïnteresseerden kunnen gewoon contact opnemen met hun vertrouwde value added reseller om na te gaan welke software reeds in een online versie beschikbaar is.

2tCloud stelt het platform ter beschikking voor alle ISV's die op zoek zijn naar een partner om hun software in een online model aan te bieden. Niet alleen web-based toepassingen worden ondersteund maar ook native Win32 client/server toepassingen kunnen door middel van Citrix technologie als een SaaS-model worden aangeboden.

Het SaaS-platform van 2tCloud is uniek in die zin dat het als enige in staat is extra beveiliging door middel van Vasco technologie te integreren in de online toepassingen. 2tCloud maakt hiervoor gebruik van haar eigen Hosted and Managed Authentication Security Model van Vasco.

Momenteel beschikbaar:

  • Office Standard Online
  • Office Professional Online
  • Project Standard Online
  • Project Professional Online
  • Visio Standard Online
  • Visio Professional Online
  • Visio Premium Online

 

Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKBFujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKB

 

Waarom uw partner?

DPL internet solutions staat voor u klaar met haar dienstverlening op het gebied van ICT en Cloud oplossingen.

• Administratieve automatisering met o.a. MAMUT Online Desktop, Microsoft Office 365 en Microsoft Dynamics CRM in the Cloud.
• Projecten bij het doorgronden van uw automatiserings vraagstukken 2tCloud
• We bieden een totaal oplossing voor uw cloud vraagstukken met Fujitsu, Cisco, VMWare, Parallels, Microsoft en MAMUT.

DPL internet solutions biedt u een ruim aanbod en een uitstekende service.

Wilt u meer informatie of hulp bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften bel 046 - 443 4825 of stuur een e-mail naar info@dpl-software.nl of info@dpl-internetsolutions.nl

Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB
Copyright ©2004-2011 DPL internet solutions