DPL internet solutions SCHINNEN Zuid-Limburg

Uw ICT Partner in Zuid-Limburg

catalog/images/dpl.gif

Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB

Virtuele Small Business Server
@ DPL internet solutions

VIRTUELE SMALL BUSINESS SERVER:

Combinatie van een Virtuele Dedicated Server inclusief 5 Business Productivity Suite accounts

Met een Virtuele Dedicated Server profiteert u van de virtualisatieomgeving die 2tCloud heeft ingericht. Door gebruik te maken van meerdere fysieke servers en kwalitatieve dataopslag heeft 2tCloud een omgeving gecreëerd met een zeer hoge beschikbaarheid. Nieuwe virtualisatietechnieken maken het mogelijk om meerdere Virtual Servers onder te brengen op een fysieke server. Een Virtual Server is een volledig afgescheiden serveromgeving. Het falen van een Virtual Server heeft daarom geen enkele invloed op de andere Virtual Servers.

Elke Virtual Server heeft eigen processorkracht, werkgeheugen, opslagruimte en besturingssysteem. Een Virtual Server functioneert net als een fysieke server, waardoor alle besturingssystemen en applicaties gebruikt kunnen worden. Het belangrijkste verschil met een fysieke server is het feit dat een virtuele server niet onderhevig is aan hardware problemen. Indien één van de onderliggende fysieke servers onderuit gaat, zal door middel van clustertechnologie en live migration alle virtuele servers automatisch worden overgeheveld naar andere fysieke servers in de cluster. Kortom, een dedicated fysieke server is minder veilig en betrouwbaar dan een dedicated virtuele server.

Ook bij een dedicated virtuele server heeft u de volledige toegang tot de server. Dit wil zeggen dat u zelf instaat voor het installeren van het OS en bijhorende toepassingen. Ook het up-to-date houden van de server valt onder uw verantwoordelijkheid. Indien u dit echter niet zelf wenst te doen, kunt u gebruik maken van onze managed dedicated virtuele servers die volledig door ons worden geïnstalleerd, geconfigureerd en up-to-date worden gehouden.

Hosted Exchange

Naast een mail hosting met standaard functionaliteiten kan er worden gekozen voor een meer geavanceerde oplossing: Hosted Exchange. Met Hosted Exchange kunnen de gebruikers van een onderneming hun email, voicemail, kalenders en contacten vanuit ieder type toestel en vanuit welke locatie dan ook raadplegen. Het stelt collega’s in staat om folders, adresboeken, agenda’s en taken te delen met elkaar. Met Hosted Exchange kunt u messaging services voor zowel small to medium-sized bedrijven, small office/home Office bedrijven en individuele gebruikers aan leveren. Optioneel is het mogelijk om mobiele toestellen te integreren in deze dienst zodat alle functionaliteiten beschikbaar zijn vanuit deze toestellen. Het is eveneens mogelijk om een fax en/of SMS optie te activeren die u in staat stelt om via de mailbox ook faxen en SMS te versturen en te ontvangen. Deze oplossing verhoogt de mobiliteit en vereenvoudigt het communicatiebeheer voor de gebruikers. Standaard is deze dienst voorzien van antivirus, antispam, antimalware en backup.

Windows Sharepoint Services

Windows Sharepoint Services is een online platform die alle informatie centraliseert en beschikbaar maakt voor iedereen vanuit welke locatie dan ook. SharePoint websites maakt het voor gebruikers en/of teams gemakkelijk om samen te werken aan documenten, taken, gezamenlijke contacten en andere informatie. De inhoud van een Sharepoint website kan eenvoudig worden doorzocht en gebruikers kunnen ook meldingen ontvangen wanneer bestaande documenten en/of informatie wordt gewijzigd of nieuwe documenten en/of informatie wordt toegevoegd.

Met Sharepoint kunt u eveneens de communicatie tussen gebruikers via email of instant messaging laten verlopen en het is perfect te integreren met andere bestaande Office toepassingen. Met Windows Sharepoint Services kunnen gebruikers met de samenwerkingsfunctionaliteiten informatie delen, documenten door sturen ter controle en projectgerelateerde taken coördineren. Het is heel eenvoudig om teams uit verschillende ondernemingen te laten samenwerken aan dezelfde informatie.

Office Live Meeting & Office Communications

Microsoft Office Communications Server is een essentieel onderdeel van Unified Communications. Het stroomlijnt de communicatie tussen mensen en organisaties. Bovendien beschikt u met OCS over door software aangestuurde telefonie, chatfuncties en unified conferencing (audio, video, internet). OCS is gebaseerd op Active Directory, Exchange Server en Microsoft Office-toepassingen. Met behulp van OCS en uw bestaande telefoniesystemen kunt u een geïntegreerd communicatieplatform realiseren. Daarmee verlaagt u infrastructurele en operationele kosten, terwijl productiviteit, samenwerking en bedrijfsresultaten toenemen. Met OCS beschikt u over één oplossing voor spraak, chat en audio-, video- en webconferencing, wat resulteert in hogere productiviteit.

 

 

Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKB

Standaard inbegrepen:

 • Virtual Dedicated Server
 • Microsoft Windows Server Standard 2008 R2
 • 1 VCPU Type Xeon 3.4MHz
 • 2 GB Geheugen
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Volledig redundant en fault tolerant
 • 1 Publiek IP adres
 • 15Krpm SAS HDD
 • 24u Monitoring
 • Online Backup Server inbegrepen
 • Email Alerting
 • Microsoft update services
 • Firewall beveiliging
 • 5 Hosted Exchange Enterprise 5GB opslagcapaciteit
 • 5 Windows Sharepoint Services 5GB opslagcapaciteit
 • 5 Office Communications
 • 5 Office Live Meeting

 

Fujitsu Cloud Server op maat gemaakt voor het MKB

 

Waarom uw partner?

DPL internet solutions staat voor u klaar met haar dienstverlening op het gebied van ICT en Cloud oplossingen.

• Administratieve automatisering met o.a. MAMUT Online Desktop, Microsoft Office 365 en Microsoft Dynamics CRM in the Cloud.
• Projecten bij het doorgronden van uw automatiserings vraagstukken 2tCloud
• We bieden een totaal oplossing voor uw cloud vraagstukken met Fujitsu, Cisco, VMWare, Parallels, Microsoft en MAMUT.

DPL internet solutions biedt u een ruim aanbod en een uitstekende service.

Wilt u meer informatie of hulp bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften bel 046 - 443 4825 of stuur een e-mail naar info@dpl-software.nl of info@dpl-internetsolutions.nl

Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB Fujitsu Blade Server op maat gemaakt voor het MKB
Copyright ©2004-2011 DPL internet solutions